ELS FRANCISCANS CELEBREN EL 125è ANIVERSARI DE LA RESTAURACIÓ DEL TERCER ORDE REGULAR A ESPANYA

Al convent de Sant Bonaventura de Llucmajor, bressol de profundes arrels seràfiques on s'hi congrià aquest projecte que promogué el servent de Déu, fra Antoni Ripoll.
El passat diumenge dia 10 de juny els franciscans del TOR varen celebrar l'Eucaristia en motiu de la celebració del 125è aniversari de la restauració de la província espanyola del Tercer Orde Regular. El lloc triat per festejar aquesta commemoració no podia ser altre que el convent de Sant Bonaventura de Llucmajor, bressol de profundes arrels seràfiques on s'hi congrià aquest projecte que promogué el servent de Déu, fra Antoni Ripoll.

Presidí la celebració el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, qui va felicitar la família franciscana que estava d'aniversari, i la "voluntat de servei i de fer present la intuïció renovadora de Sant Francesc d'Assís entre nosaltres". Són, segons Taltavull, "record viu del pobre d'Assís i estímul per la nostra renovació eclesial".

A la celebració s'hi féu present una delegació de la Cúria General de l'Orde i religiosos de totes les fraternitats que conformen la Província. També, professors dels col·legis franciscans de Mallorca, un nombre considerable de persones vinculades a les fraternitats i projectes de l'Orde, terciaris seglars i religiosos i religioses dels diversos carismes franciscans establerts a Mallorca: monges del TOR, frares menors observants, frares menors caputxins i franciscanes filles de la Misericòrdia... Tots omplien fins a vessar l'església conventual de Llucmajor.