CATòLICS, ORTODOXOS I PROTESTANTS RESEN PER LA UNITAT A LA CATEDRAL

L'acte central de la Setmana d'Oració per la Unitat dels Cristians és la celebració interconfessional a la Seu de Mallorca.
Fins a deu esglésies cristianes presents a Mallorca participaren en la celebració interconfessional que tengué lloc a la Seu el passat 20 de gener. En un ambient de pregària i silenci, els diferents dirigents oferiren als fidels de totes les esglésies reflexions, cants i lectures de l'Evangeli. "L'anunci de l'Evangeli a la nostra societat multicultural, plurirreligiosa, la nostra Galilea, té necessitat d'aquest signe: Units perquè el món cregui", indicà Mons. Taltavull en la seva al·locució.

Del 18 al 25 de gener de 2019, els cristians del món sencer resen per la unitat sota el lema "Actua sempre amb tota justícia" (Dt 16, 18-20). Congregacions i parròquies de tot el món prenen part en la setmana d'oració, que se celebra tradicionalment del 18 al 25 de gener (en l'hemisferi nord) i entorn de Pentecosta (a l'hemisferi sud). Durant aquest període, s'intercanvien els púlpits i s'organitzen oficis ecumènics especials. A Mallorca, la Setmana d'Oració mobilitza totes les esglésies cristianes presents a l'illa, que es reuneixen i preguen en celebracions ecumèniques especials.