ELS AMICS DEL SEMINARI RETEN HOMENATGE AL FRANCISCà RAFEL GINARD

El poble de Sant Joan acollí la celebració de l'Eucaristia i posterior celebració.
Els "Amics del Seminari" han organitzat amb èxit una nova trobada, en la qual han retut homenatge a Rafel Ginard Bauzà, TOR. El poble de Sant Joan acollí la celebració de l'Eucaristia i posterior celebració, un lloc gens casual ja que va ser el bressol del "Cançoner Popular".

Amb un programa ben atapeït, la presència del bisbe de Mallorca, monsenyor Sebastià Taltavull i la d'antics seminaristes, com també tota la gent de la contrada que s'hi vulgui sumar, aquesta jornada d'enguany a Sant Joan gira entorn de la figura eminent del franciscà pare Rafel Ginard.

Mons. Taltavull, que presidí la missa d'aquesta VIII Diada Cultural, posà en manifest el "valor de la memòria i el record".

Amics del Seminari es una associació que té com a objectiu fomentar les relacions i els contactes entre els antics alumnes del Seminari de Mallorca. Promouen activitats culturals, socials i solidàries, especialment la recuperació de fonts documentals que permetin un millor coneixement de la història del Seminari.

El poble de Sant Joan ha estat l'elegit per a aquesta diada, després d'haver-se'n fet unes altres set anteriorment: a Manacor (2012), Petra (2013), Pollença (2014), Palma (2015), Valldemossa (2016), Campanet (2017) i Llucmajor (2018).