LES ORGANITZACIONS DE COMERç JUST FAN UNA CRIDA A LA CIUTADANIA PERQUè S'IMPLIQUI EN LA LLUITA CONTRA LA POBRESA I LES DESIGUALTATS

Sota el lema «Som Comerç Just, i tu?», les Illes balears s'uneixen aquest 11 de maig al Dia Mundial del Comerç Just.
Sota el lema «Som Comerç Just, i tu?», les Illes Balears s'uniran a la celebració del Dia Mundial del Comerç Just el dia 11 de maig amb un Programa d'Activitats organitzades per les entitats del Grup de Comerç Just de les Illes Balears, amb el suport de la Conselleria de Serveis Social i Cooperació del Govern de les Illes Balears. Amb aquesta jornada, les organitzacions de Comerç Just fan una crida a la ciutadania perquè s'uneixi a aquest moviment internacional, que lluita contra la pobresa i la desigualtat arreu del món mitjançant un model comercial alternatiu, basat en principis com la garantia d'unes condicions laborals dignes, la igualtat salarial entre homes i dones, l'erradicació de l'explotació infantil o la protecció del medi ambient.

A les Illes Balears, la celebració tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig a Palma, Manacor, Llucmajor, Inca, Ciutadella i Maó. L'acte central tendrà lloc el dissabte dia 11 de maig, de 10 a 14 hores a la plaça d'Espanya de Palma. Els actes han estat organitzats per les entitats del Grup de Comerç Just de les Illes Balears amb el suport de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears. A més, durant la jornada es convidarà la ciutadania a participar en la campanya #ComerçJust a les xarxes socials, perquè s'uneixi al moviment i mostri el seu compromís per un món més just.