UNS 500 INFANTS I MONITORS DE GRUPS D'ESPLAI DE MALLORCA S'HAN REUNIT A FELANITX

El Grups d'Esplai de Mallorca (GDEM) són la federació de grups d'esplai del Bisbat de Mallorca.
Prop de 500 infants i monitors varen celebrar diumenge 5 de maig la Trobada de Grups d'Esplai de Mallorca a Felanitx en una jornada festiva en la qual es varen realitzar activitats, tallers i una pregària en la qual tots els participants varen reflexionar sobre el treball conjunt dels membres dels grups d'esplai.

Un total de 362 infants i joves, 58 monitores i monitors i 24 persones voluntàries varen fer possible la trobada general dels clubs d'esplai de Mallorca. L'acte va transportar els infants, joves i monitors a l'Edat Mitjana. Durant tot el dia, els infants i joves dels diferents esplais van treballar conjuntament en un ambient de germanor i unió, acceptant les diferències com a fortaleses i aprofitant-nos d'elles per fer-nos créixer.

El Grups d'Esplai de Mallorca (GDEM) són la federació de grups d'esplai del Bisbat de Mallorca, que treballa en l'educació en el temps lleure dels infants i joves. Des de l'any 2017 els esplais del GDEM s'han adherit al Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.