ELS BISBES DE LES COMISSIONS EPISCOPALS DE MITJANS DE COMUNICACIó D'ESPANYA I PORTUGAL ES REUNEIXEN A MALLORCA

Amb el lema "Crear comunitat entre les comunitats".
"Crear comunitat entre les comunitats" és el títol del programa de la trobada ibèrica dels bisbes de les Comissions Episcopals de Mitjans de Comunicació, d'Espanya i Portugal, a la qual pertany el bisbe Sebastià Taltavull, i que aquest any se celebra a Mallorca del 3 al 5 de juny.

Les jornades de formació se centraran en la creació de comunicació entre communities i l'evangelització en el III Mil·lenni. També reflexionaran sobre el pas "de la priority community manager a la de la prioritat de comunitat principal".

El tema, inspirat en el missatge que el papa Francesc ha ofert per a la Jornada Mundial de les Comunicacions Socials 2019, porta els bisbes d'Espanya i Portugal a assenyalar el "debilitament de les relacions personals" a l'entorn de la nova comunicació, a més de la "manipulació de les opcions socials i el bé comú", insistint també, com en missatges anteriors, en "la dificultat creixent per accedir a la veritat" en el món digital, afirmant que "correm el risc d'alimentar-nos amb la mentida o l'error ". Una impressió que els anima a afirmar amb convicció que "la veritat s'ha fet, de tan costosa, inaccessible".

Dins el programa d'activitats estan previstes algunes visites culturals, a la Catedral, el Santuari de Lluc i la Basílica de Sant Francesc.