NOMENAMENTS ECLESIàSTICS

El bisbe Sebastià ha signat els nomenaments de l'equip que a partir del setembre atendrà el Santuari de Lluc
El bisbe de de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, amb data d'avui dilluns 29 de juliol de 2019, ha signat els nomenaments de l'equip que a partir del setembre atendrà el Santuari de Lluc:

• Mn. Marià Gastalver Martín, prior del Santuari i rector de la Parròquia de Ntra. Sra. de Lluc i Sant Pere
• Mons. Antoni Burguera Cabrer
• Mn. Toni Moreno Bernat, diaca

A la vegada, l'equip comptarà amb ajudes puntuals per part de diferents preveres que de forma voluntària i periòdica hi col·laboraran. A ells se sumen els laics i laiques que treballen ja en les institucions i dependències del Santuari de la Mare de Déu, i que continuaran oferint la seva inestimable ajuda en la nova etapa pastoral.

Per altra banda, fins a finals d'any, dos Missioners dels Sagrats Cors continuaran residint al Santuari per tal d'ajudar el nou equip en la transició.

El proper diumenge 8 de setembre, Diada de Lluc, a les 11 h, tendrà lloc la missa d'acció de gràcies i comiat dels Missioners dels Sagrats Cors i la presa de possessió dels nous preveres. Serà ocasió d'agrair l'entrega i dedicació al Santuari dels Missioners dels Sagrats Cors al llarg de 128 anys de presència ininterrompuda.

Mn. Marià Gastalver (Palma, 1958) ha estat fins ara rector de les parròquies de Sóller, Fornalutx, Bunyola, Port de Sóller, Palmanyola, l'Horta i Biniaraix. És, a més, vicari episcopal de Territori de Palma i Tramuntana-Ponent.

Mons. Antoni Burguera Cabrer (1953) ha estat fins ara rector de les parròquies de Sant Sebastià i Beat Ramon Llull de Palma.

Mn. Toni Moreno Bernat (1968) ha estat fins ara diaca al servei de les parròquies de Sóller, Fornalutx, Bunyola, Port de Sóller, Palmanyola, l'Horta i Biniaraix. És, a més, responsable de pastoral dels Col·legis Diocesans de Mallorca.