PARRòQUIA DE SANTA EULàLIA: FESTA DE LA SEVA TITULAR

La Parròquia de Santa Eulàlia ha celebrat la seva festa amb gran solemnitat.
Diumenge 9 de febrer, la parròquia de Santa Eulàlia va retre homenatge a la seva santa titular amb una Eucaristia presidida per Mn. Pere N. Oliver Vives, canonge de la Seu i rector de les Parròquies Sant Josep Obrer i Corpus Christi de Palma, concelebrada pel seu rector Dr. Mn. Antoni J. Dols i Salas, i altres sacerdots que s'han sumat a la celebració.

En el sermó, Mn. Pere N. Oliver ha fet esment de l'antiguitat de la comunitat parroquial de Santa Eulàlia a Palma. També ha recordat les qualitats de la jove Eulàlia i l'exemple que és per a tots els cristians actualment.

La relíquia de Santa Eulàlia, que al llarg de l'any es pot venerar a la seva capella, avui ha estat al presbiteri, en lloc destacat, durant l'Eucaristia. En acabar, tothom que ho ha desitjat ha pogut venerar-la.

El cor de la Parròquia i l'acompanyament musical de l'organista Mn. Bartomeu Veny ham donat una gran solemnitat a la celebració. Per finalitzar la celebració, el cor ha entonat l'Himne a Santa Eulàlia, amb lletra de Guillem Colom i música d'Antoni Mateu, que es va recuperar l'any passat després de més de 40 anys de no cantar-se.

Els assistents han rebut una estampa amb la reproducció d'un quadre antiquíssim de la Santa que es troba a les dependències parroquials i amb la lletra de l'himne de Santa Eulàlia.