MONS. SEBASTIà TALTAVULL PRESIDEIX LA SOLEMNITAT DE LA MARE DE DéU DE LES NEUS A EIVISSA

El passat 5 d'agost va tenir lloc la solemne eucaristia en honor a Santa Maria de les Neus, patrona d'Eivissa i Formentera.
El passat 5 d'agost va tenir lloc la solemne eucaristia en honor a Santa Maria de les Neus, patrona d'Eivissa i Formentera. La missa va tenir lloc a la Catedral i va ser presidida per D. Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca.

Durant la mateixa va participar el cor «Ciutat d'Eivissa» format per 60 participants, a la qual varen assistir únicament 18 per poder complir amb les mesures de seguretat recomanades per a la prevenció de la COVID-19.

En acabar es va cantar l'Himne a la Mare de Déu Santa Maria d'Eivissa, peça que va emocionar a alguns assistents. Tot d'una després va començar l'ofrena floral en què varen participar feligresos, confraries, parròquies i tot aquell que va voler deixar unes flors al costat de la Verge com a signe d'agraïment.

La banda de música de la Confraria del Crist Jacent va indicar el final de la celebració amb una melodia.

La celebració va ser acompanyada en tot moment d'un equip de persones que s'encarregaven de recordar les mesures de seguretat a tots els assistents al costat de la porta, així com de cercar-los un lloc per complir sempre amb la distància mínima de seguretat.

Enguany, i a diferència d'anys anteriors, no s'ha realitzat la processó de la Mare de Déu.