EL BISBE DE MALLORCA ES REUNí AMB LA CòNSOL GENERAL DEL REGNE DEL MARROC A LES ILLES BALEARS

Posaren en coneixement les tradicions islàmica i cristiana per arribar a una bona entesa entre ambdues religions
El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, rebé a les dependències del Palau Episcopal la Cònsol del Regne del Marroc a les Illes Balears, Nezha ATTAHAR, el darrer dia de l'any passat, el 31 de desembre.

Fou una trobada entranyable, cordial, en què posaren en coneixement ambdues tradicions religioses, la islàmica i la cristiana, amb la necessitat d'iniciar un contacte fluid que ajudi a la bona entesa entre ambdues religions. També assistiren a la trobada, acompanyant la Cònsol General del Marroc a les Balears, la Cònsol Adjunta, Salma EL MORTAJI, i la Vicecònsol, Lkobra EL MOUALI.

Per tal de conèixer bé la nostra tradició cristiana, el Bisbe els va fer entrega de distintes publicacions referides a la Catedral de Mallorca i a les activitats pastorals de la nostra Església, com per exemple la Carta Pastoral del Bisbe, que van acollir i comentar amb molt d'interès. La trobada s'allargà pel temps d'una hora i mitja.

Per la seva part, la Cònsol Nezha ATTAHAR va obsequiar Mons. Sebastià Taltavull amb uns dolços tradicionals del Marroc, elaborats per ella mateixa.