QUEDEN SUSPESES LES PROCESSONS DE SETMANA SANTA I TOTS ELS ACTES LITúRGICS I PARALITúRGICS A L'EXTERIOR DELS TEMPLES

El Bisbe de Mallorca ha signat un decret pel qual es cancel·la qualsevol manifestació de pietat popular pròpia de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua que tengui lloc fora de les esglésies
El Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, anuncia la suspensió de qualsevol manifestació de pietat popular i d'actes litúrgics i paralitúrgics propis del temps de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua a l'exterior dels temples. Queden suspeses així les processons de Setmana Santa d'enguany.

D'aquesta manera, qualsevol acte de devoció i de pietat durant la Quaresma i la Setmana Santa podrà tenir lloc únicament a l'interior de les esglésies, sempre respectant la normativa sanitària vigent, els aforaments i la distància personal.

Mons. Sebastià Taltavull fa públic aquest decret, una vegada consultat el Consell Episcopal, els arxiprestes, el Consell Assessor de diaques i laics i el Secretariat Diocesà de formació i d'acompanyament de confraries i obreries, tenint en compte la situació actual i les recomanacions de les autoritats sanitàries. Es pot llegir el decret en PDF a la secció multimèdia d'aquesta notícia.