Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
NO HA DE QUEDAR NI UN RAC SENSE LA POSSIBILITAT DE REBRE LESCALF DUNA COMUNITAT
Palma, 13 de abril de 2017 13:50:00

L'Administrador Apostlic de Mallorca reivindica a la Missa Crismal denguany els deixebles missioners que es prenen seriosament i de forma corresponsable levangelitzaci de la nostra terra.LAdministrador Apostlic de Mallorca, Mons. Sebasti Taltavull, ha presidit avui horabaixa la Missa Crismal a la Seu de Mallorca. Es tracta dun dels aplecs diocesans ms nombrosos, en el qual participen tots els preveres mallorquins, diaques, seglars i religiosos i religioses. Com s habitual, a les seves paraules sha dirigit molt especialment als preveres, als quals ha agrat la seva tasca diria i els ha convidat a superar les desavinences i les divisions provocades per discrdies personals, familiars, etc. En aquest sentit, ha recordat les paraules del Papa Francesc, quan parla del prevere, que sha de formar de manera que el seu cor i la seva vida siguin conformes al Senyor Jess, arribant a ser un signe de lamor de Du per a cada home. La vocaci s un do, ha recordat Mons. Taltavull a continuaci.

La Missa Crismal s una celebraci significativa en el curs dioces, a la qual es consagra el Sant Crisma i es beneeixen els olis dels catecmens i dels malalts que seran emprats durant lany a les parrquies de Mallorca. Precisament, en referncia als Sants Olis que es beneeixen en aquesta celebraci, Mons. Taltavull ha marcat un parallelisme amb la nostra vida cristiana: junt amb la unci hi va un encrrec, una missi. Jess va ser ungit i enviat. Nosaltres tamb hem estat ungits i som novament enviats. Ell hi posa la fora interior i nosaltres la disponibilitat de la nostra persona per al treball.

A la celebraci sha tengut molt presents a la pregria tants de cristians perseguits arreu del mn: Presenciam situacions insostenibles a Sria, Egipte, el pas de Jess Sens demana, continua Mons. Taltavull, fortalesa i una esperana activa. I, entre nosaltres, aquella pacincia tamb esperanada que ens uneix a la creu de Jess i ens fa disponibles a treballar amb constncia per una causa comuna.


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aqu el teu comentari
__________________________________________________________________________
 
28 de juny de 2017   21:18
 

SANT DEL DIA
Sant Ireneu de Lió, sant Pau I papa, sant Argimir.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017