Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
DIJOUS SANT, SAGRAMENT DE LA CARITAT
Palma, 14 de abril de 2017 11:12:00

El Bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca va rentar els peus a 12 persones, representants del món de la caritat, treballadors i voluntaris de Càritas i La Sapiència.A la Catedral de Mallorca, com a tot el món, es repetí el dijous 13 d’abril el gest realitzat fa 2.000 anys per Jesús amb els seus deixebles. Així, el Bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca va rentar els peus a 12 persones, representants del món de la caritat, treballadors i voluntaris de Càritas i La Sapiència. Amb aquest gest, el Bisbe Sebastià feia palès el seu agraïment per “la seva entrega i testimoni d’acollida, d’estimació i d’acompanyament de les persones més afectades per l’exclusió social”. Afegí: “Ells i elles estan connectats a diari amb la realitat de la pobresa a la nostra ciutat i en els nostres pobles, toquen les nafres de Jesús i tracten de pal·liar el seu dolor”.

A l’Eucaristia del Sant Sopar a la Seu hi varen participar nombrosos fidels i sacerdots, en actitud de pregària i d’intimitat amb Jesús. Les lectures convidaren a la reflexió sobre l’inici de la Passió del Senyor: “Tot el que fa Jesús, en el moment que precedeix a la Passió, té projecció de futur, serà el resultat d’un rescat anunciat i pagat amb el preu de la seva vida”, afirmà Mons. Taltavull a la seva homilia.

En aquesta celebració se’ns recorda la institució d’un nou manament, el manament de la caritat, “la nostra tasca de cada dia”, afegeix Taltavull. “Creure en Ell, i treballar per a ell i pels germans, és la millor assegurança de vida”.


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aquí el teu comentari
__________________________________________________________________________
 
28 de juny de 2017   21:19
 

SANT DEL DIA
Sant Ireneu de Lió, sant Pau I papa, sant Argimir.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017