Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
ELS CRISTIANS DE LA UNITAT PASTORAL DE LA MARE DE DU ES REUNEIXEN A LESGLSIA DE SANTA MARIA LA MAJOR DINCA PER CELEBRAR JUNTS LA VIGLIA PASQUAL
Inca, 16 de abril de 2017 13:29:00

Totes les parrquies han tengut una participaci molt activa.La imponent esglsia de Santa Maria la Major es va quedar petita durant la Viglia Pasqual. Centenars de fidels de les 8 parrquies de la Unitat de Pastoral de la Mare de Du shan congregat en aquesta esglsia dInca per celebrar junts la Resurrecci del Senyor. Aquest s el tercer any que en aquesta agrupaci de parrquies se celebra una nica viglia per expressar la comuni i unitat dun sol poble que dna testimoni de Jesucrist ressuscitat. I ja sha convertit en un dels gests ms sentits de tota la Setmana Santa.

La Viglia ha estat presidida pel rector de la Unitat de Pastoral, Antoni Vadell, qui ha estat acompanyat per tot lequip de vicaris i diaca que serveixen les comunitats dInca, Lloseta, Selva, Caimari, Mancor i Biniamar. Tamb totes les parrquies han tengut una participaci molt activa. Hi ha hagut lectors de totes les comunitats i el cor ha estat format per cantaries dels diversos pobles. I durant la celebraci shan benet els 8 ciris pasquals i les 8 gerres daigua nova, que shan distribut desprs a cadascuna de les parrquies.

La Unitat de Pastoral tamb ha viscut amb goig lentrada dun nou membre a la famlia cristiana, Margarita, que ha rebut els tres sagraments diniciaci cristiana, el baptisme, la confirmaci i leucaristia. En lhomilia, Antoni Vadell, ha recordat que el que va canviar la vida a les dones que varen crrer fins al sepulcre el diumenge no va ser el bell record de Jess, sin el fet que es trobaren amb el Senyor ressuscitat. I ha animat a tots els assistents a donar testimoni de Jesucrist ressuscitat en tots els ambients, a la famlia, la feina, les places i carrers.


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aqu el teu comentari
__________________________________________________________________________
 
28 de juny de 2017   21:19
 

SANT DEL DIA
Sant Ireneu de Lió, sant Pau I papa, sant Argimir.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017