Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
MS DUN CENTENAR DE PREVERES CELEBREN A LLUC LA JORNADA DE JESUCRIST SACERDOT
Lluc (Escorca), 08 de juny de 2017 16:35:00

Els sacerdots shan unit al minut de pregria per la pau convocat pel papa Francesc.La festa de Jesucrist Gran Sacerdot aplega tradicionalment cada any els preveres de Mallorca al Santuari de Lluc, en una diada sacerdotal de germanor del presbiteri. Ms dun centenar han iniciat la jornada amb una conferncia del P. Norberto Alcover, SJ, sobre la figura de sant Alonso Rodrguez, la seva relaci amb la dicesi de Mallorca i la presentaci dels actes que sorganitzen en ocasi del IV Centenari de la seva mort.

Acte seguit, ha tengut lloc lEucaristia presidida pel bisbe administrador apostlic de Mallorca, Mons. Sebasti Taltavull, que ha qualificat aquesta trobada dentranyable, una festa sacerdotal que tant ens uneix a Jesucrist i ens identifica davant el poble cristi. Al llarg de la seva homilia, sha dirigit als preveres assistents als qui ha recordat la missi de fer de pont entre Du i els homes i dones del nostre temps. Tamb dels perills a qu senfronten en el seu ministeri proftic, fet danunci i denuncia alhora: La temptaci dallament que sovint ens ataca s molt subtil i, potser sense adonar-nos, ens demana que justifiquem aquella comoditat que ens anestesia per dins i ens va separant poc a poc de la missi dintercessors.

Els preveres reunits avui a Lluc amb motiu de la Diada de Jesucrist Sacerdot han acollit la invitaci del papa Francesc de viure un minut de pregria en el dia en qu es compleixen tres anys de la trobada per la pau de Francesc amb l'aleshores president d'Israel, Shimon Peres i el lder palest Mahmud Abbas, esdevingut el 2014 en els jardins del Vatic. Aix, els sacerdots shan unit al minut de pregria per la pau convocada per avui a les 13 h. Ho han als peus de la Mare de Du de Lluc, com a presbiteri reunit i com a pastors en nom de les comunitats i de tot el poble. Digual manera sha convidat a tots els cristians a unir-se a aquest minut doraci all on es trobassin.

Com s costum, en la jornada sacerdotal sha retut homenatge als 19 preveres que enguany han celebrat les noces dor, els 2 dargent. Dates significatives que ens fan veure com el Senyor ha entrat dins la nostra vida, ens sost i ens acompanya. Tamb sha tengut un especial record pels 13 sacerdots morts durant aquest any.


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aqu el teu comentari
__________________________________________________________________________
 
27 de juny de 2017   05:45
 

SANT DEL DIA
Sant Ciril d'Alexandria, sant Zoil, sant Ariald.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017