Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
MALLORCA MISSIONERA INICIA UNA CAMPANYA DAJUDA URGENT PER PALLIAR ELS DESASTRES OCASIONATS PER LES PLUGES A TRUJILLO (PER)
Palma, 17 de març de 2017 20:14:00

En aquesta ciutat peruana treballa un bon grup de missioners i missioneres de la Dicesi de Mallorca.Des que sha tengut notcia noticia dels desastres ocasionats per fortes pluges i inundacions, a Trujillo (Per), on hi sn presents i treballen un bon grup de missioners i missioneres de la Dicesi de Mallorca, Mallorca Missionera shi ha posat en contacte per manifestar la solidaritat de Mallorca amb Trujillo i posar-se al seu costat amb la pregria i oferir aquella ajuda que des daqu es pugui fer arribar.

El Bisbe Administrador Apostlic de Mallorca, Mons. Sebasti Taltavull, en nom de la Esglsia de Mallorca i de tantes persones de bona voluntat que sintonitzen amb els valors evanglics, ha manifestat en una carta dirigida als feels de la Dicesi la seva solidaritat amb lEsglsia de Trujillo i al seu Pastor, lArquebisbe Mons. Hctor Miguel Cabrejos, junt amb la proximitat fraternal i la pregria per les vctimes i les seves famlies. Aix mateix, sha adherit a la crida que el prelat de Trujillo fa per a dur a terme una Campanya dajuda que comenar diumenge, dia 19 de mar, festa de sant Josep, i es perllongar fins a finals de mes.

Daquesta manera, Mallorca Missionera, inicia una Campanya dajuda material dall que necessiten amb ms urgncia (carpes, calamines, plstics, llenols, flassades, llanternes, pales, aliments que tinguin durada i aigua) i ajuda econmica que es pot fer arribar al C/C ES60 0061 0361 3700 14780115 de lentitat diocesana Mallorca Missionera.

Diu Mons. Taltavull en la seva carta: El passat desembre vrem poder visitar Trujillo i les comunitats on hi treballen un bon grup de religioses i religiosos mallorquins, encara que enmig de molta pobresa i pocs recursos. All vrem comprovar directament les condicions de vida i habitatge de les famlies que atenen, la majoria delles en situaci dextrema pobresa. Una vegada ms, aix ens fa veure la vulnerabilitat en qu es troben i el risc de perdre el poc que tenen."

Per tot aix, fa una crida a fer realitat el nostre amor solidari amb els germans i germanes que ms pateixen, i una invitaci a la pregria per tots els homes i dones, joves, ancians i infants als qui els nostres missioners i missioneres serveixen en nom de lEvangeli, al mateix temps que us suggeresc que a les celebracions daquest diumenge i fins quan cregueu convenient, a la pregria dels fidels i a la vostra pregria personal, els tingueu ben presents.


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aqu el teu comentari
__________________________________________________________________________
 
28 de juny de 2017   21:14
 

SANT DEL DIA
Sant Ireneu de Lió, sant Pau I papa, sant Argimir.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017