Cerca a Agència Balèria
Cerca avançada >>
                

 
AGÈNCIA BALÈRIA
NOTÍCIA

__________________________________________________________________________
 
MALLORCA MISSIONERA RECAPTA 34.114,78 PER A LEMERGNCIA A PER
Palma, 21 de abril de 2017 07:35:00

Limport sha distribut entre larquebisbat de Trujillo, les Trinitries de Pueblo Nuevo, les Franciscanes de Trujillo, les Germanes de la Caritat de Piura i les Agustines de Trujillo.Mallorca ha recollit 34.114,78 amb motiu de la campanya demergncia a benefici dels damnificats del Per. La campanya, iniciada el mes de maig just desprs de tenir noticia dels desastres ocasionats per les fortes pluges i inundacions al Per, ha comptat amb la generositat dentitats i particulars que han volgut donar suport al gran grup de missioners i missioneres de la Dicesi de Mallorca que hi treballen.

El Bisbe Administrador Apostlic de Mallorca, Mons. Sebasti Taltavull, en nom de la Esglsia de Mallorca, va manifestar llavors en una carta dirigida als feels de la Dicesi la seva solidaritat amb lEsglsia de Trujillo i al seu Pastor, lArquebisbe Mons. Hctor Miguel Cabrejos, junt amb la proximitat fraternal i la pregria per les vctimes i les seves famlies. Aix mateix, es va adherir a la crida que el prelat de Trujillo va fer per a dur a terme una Campanya dajuda urgent.

A hores dara, ja shan enviat 25.000 euros, que shan repartit a parts iguals entre larquebisbat de Trujillo, les Religiones Trinitries de Pueblo Nuevo, les Franciscanes Filles de la Misericrdia de Trujillo, les Germanes de la Caritat de Piura i les Religioses Agustines de Trujillo.

Ja sha comenat a treballar amb els doblers recaptats. Les missioneres mallorquines han estat les encarregades de lliurar la part del donatiu a larquidicesi de Trujillo, que sutilitzar per la compra de materials per a la poblaci.

A Pueblo Nuevo (RR Trinitries) shan fet arribar kits dhigiene i plstics, paquets daigua, llits, matalassos i mosquiteres. Shan ats 18 famlies a Tahuantinsuyo i 29 a Nuevo Horizonte. Aix mateix sestan realitzat coordinacions per a la supervisi dels locals que shan installat per al funcionament dels albergs temporals per a les famlies damnificades.

La zona dEl Milagro (Trujillo), on treballen des de fa anys les Franciscanes Filles de la Misericordia, s una de les ms afectades per les inclemncies climatolgiques. Encara a dia davui les carreteres continuen tallades i no s possible desplaar-se fins a Lima. Amb lajuda atenen a families acollides a la comunitat i ajuden en el repartiment de queviures en avioneta a les famlies dEl Milagro.

Pel que fa a les Germanes de la Caritat, ja reparteixen aliments i productes dhigiene a les persones ms allunyades del baix Piura, on sn moltes les cases destrudes i all on el govern encara no hi ha arribat.

Les Religiones Agustines de lEmpar assentades a Trujillo han improvisat un menjador per a la barriada de Buenos Aires. Lescoleta que regenten les religioses est anegada. Shan comprat 375 calamines, olles i aliments. Lajuda ha arribat a 23 famlies del poble Pedregal que pertany al districte de Catacaos (Piura). Shan lliurat 23 cuines amb els respectius bidons de gas, a ms de productes no peribles.

Donacions
Captol Catedral: 3.000,00
Fidels Missa Tridentina: 223,14
Germanes de la Caritat: 5.000,00
Mercadet Son Servera: 850,00
Parrquia dAlar: 442,00
Parrquia de lEncarnaci: 3.361,50
Parrquia de Paguera: 590,37
Parrquia de Porreres: 916,62
Parrquia de Santa Pona: 1.100,00
Parrquia de Sant Sebasti: 160,00
Parrquia de Sant Jordi: 530,00
Parrquia de Sant Lloren des Cardassar: 647,50
Parrquia de sAranjassa: 70,00
Parrquia de Petra: 830
Parrquia de Son Carri: 247,00
Parrquia Son Servera: 660,70
Parrquies de Manacor: 1.650,00
Particulars: 10.185,95
PP Agustins: 300,00
PP. Franciscans (Llucmajor): 1.000,00
Son Servera Solidria: 2.350,00


 
            
 
 Imprimir Notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF | Comparteix
 
Deixa aqu el teu comentari
__________________________________________________________________________
 
28 de juny de 2017   21:21
 

SANT DEL DIA
Sant Ireneu de Lió, sant Pau I papa, sant Argimir.

 
 

SUBSCRIU-TE!
Si vols accedir a totes les notícies, no dubtis a subscriure’t.

Vull subscriure’m >>

 

DONAR-ME DE BAIXA
Vull donar-me de baixa

Donar-me de baixa >>

 

SUGGERIMENTS
La teva opinió ens importa!
Envia’ns els teus suggeriments.


Enviar suggeriments >>

   Inici   |   Qui som?   |   Arxiu de notícies   |   Guia de la comunicació   |   Enllaços   

© Agència Balèria 2017