EXPERIÈNCIA D'INTERCANVI AMB UN GRUP DE JOVES DEL BISBAT DE LA SEU D'URGELL


09 de agost de 2017. 11:48h.

Al voltant de l'amistat, la diversió, la fe, la reflexió i la pregària.Del 8 al 15 de juliol un grup de 20 adolescents i joves de la diòcesi de la Seu d'Urgell va visitar Mallorca amb la intenció de conèixer una mica més la nostra terra i compartir una setmana amb altres adolescents i joves cristians de la Diòcesi al voltant de l'amistat, la diversió, la fe, la reflexió i la pregària.

Durant aquests dies, els joves d'Urgell i els joves mallorquins conegueren Palma a partir d'una gimcana molt divertida pel centre de la ciutat, visitaren la Catedral de la mà de Mn. Teodor Suau, varen conèixer el Santuari de Cura i la figura del beat Ramon Llull i pogueren gaudir de la bellesa de les nostres platges a sa Ràpita i es Trenc. Abans de tornar a casa, també es va fer una peregrinació a peu de Selva al Santuari de Lluc per donar gràcies a la Mare de Déu pel do dels dies compartits.

Cal esmentar finalment la fantàstica acollida que els joves reberen als distints llocs on estigueren allotjats, molt especialment per part dels joves del grup de Confirmació de la Parròquia de Campos juntament amb els catequistes i el seu rector, així com pel grup de joves de l'Aventura amb Jesús d'Inca que els acolliren a Selva. En aquest sentit, la Delegació del Laïcat que era qui coordinava aquesta activitat, vol agrair de tot cor la dedicació i l'esforç de totes aquelles persones que d'una manera o altra varen ajudar a fer d'aquest intercanvi una experiencia bella i enriquidora.


0 COMENTARIS