500 MALLORQUINS ASSISTIRAN A L'ORDENACIÓ EPISCOPAL DE MONS. ANTONI VADELL A LA BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA


08 de setembre de 2017. 10:06h.

Mons. Antoni Vadell presidirà una missa d'acció de gràcies per la seva ordenació a la Catedral de Mallorca el proper dissabte 16 de setembre a les 11 h.Demà dissabte a les 11 h serà ordenat bisbe el mallorquí Antoni Vadell Ferrer, en una cerimònia presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i en la qual també rebrà l'ordenació episcopal Sergi Gordo.

500 mallorquins es desplaçaran a Barcelona per assistir-hi, procedents principalment de la comarca del Raiguer —on Vadell ha exercit la seva labor fins ara— i del seu poble nadiu, Llucmajor. També assistirà a la celebració la delegada del Govern, Maria Salom; el president del Consell, Miquel Ensenyat i els batles d'Inca, Virgilio Moreno; de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga; de Lloseta, Xema Muñoz; de Llucmajor, Bernadí Vives; de Biniamar, Esperanza Montiel i de Selva, Joan Sastre.

Antoni Vadell (1972) és vicari episcopal per a l'Evangelització Mallorca des de 2013. Dia 19 de juny va ser nomenat bisbe titular d'Urci (Torre de Villaricos, Espanya) i auxiliar de Barcelona. Es converteix així en el bisbe més jove d'Espanya, i el primer prelat diocesà d'ençà de Mons. Miquel Moncadas, ordenat bisbe el 1968.

Mons. Antoni Vadell presidirà una missa d'acció de gràcies per la seva ordenació a la Catedral de Mallorca el proper dissabte 16 de setembre a les 11 h.


0 COMENTARIS