CONCURS DE CÒMIC "ATREVEIX-TE A SER MISSIONER"


03 de novembre de 2017. 08:50h.

Més informació i bases a www.omp.esAmb motiu de la celebració de la Jornada d'Infància Missionera 2018, amb el lema "Atreveix-te a ser missioner", Obres Missionals Pontifícies i el Secretariat d'Infància Missionera convoquen un concurs de còmic perquè els nens desenvolupin la seva capacitat creativa sobre l'activitat missionera de l'Església i el seu compromís com a 'petits missioners'.

Els concursants presentaran un còmic en què, a través de la combinació de dibuix, diàlegs i personatges ficticis, es pugui visualitzar el lema-missatge de la Jornada: "ATREVEIX-TE A SER MISSIONER". Es premiarà la qualitat de la història i dels diàlegs, així com l'originalitat i bellesa del còmic en el seu conjunt.

Poden concursar nins i nines de 6 a 12 anys en dues categories: De 6 a 9 anys i de 10 a 12.

Cada concursant podrà presentar un sol còmic. El dibuix es realitzarà a una sola pàgina (preferiblement en un paper amb gruix) i en format A4. El còmic seqüenciarà una història missionera amb un mínim de 4 vinyetes. Es poden utilitzar per a la seva elaboració llapis de colors, ceres, bolígrafs, retoladors, aquarel·les, temperes, etc.

Més informació a www.omp.es


0 COMENTARIS