LA CONGREGACIÓ DE LES GERMANES FRANCISCANES FILLES DE LA MISERICÒRDIA CELEBRA EL 161è ANIVERSARI DE LA SEVA FUNDACIÓ


14 de setembre de 2017. 10:23h.

Actualment, la Congregació compta amb Germanes a Espanya, Bolívia, Perú, Itàlia i els Estats Units.Com cada 14 de setembre, la Congregació de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia celebra l'aniversari de la seva fundació. Ja són 161 anys els qui han passat des que els germans Gabriel Mariano i Josefa Maria Ribas de Pina complissin el seu propòsit d'iniciar aquest gran projecte, amb la finalitat fonamental de cuidar els més necessitats.

Des de llavors i fins al dia d'avui, les Germanes han treballat amb "el cor inclinat a la major misèria", donant resposta als qui pateixen necessitats i qualsevol tipus de dolor: físic, espiritual, per exclusió social o per falta d'oportunitats.

Actualment, la Congregació compta amb Germanes a Espanya, Bolívia, Perú, Itàlia i els Estats Units. Desenvolupen una important tasca en els àmbits educatiu, sanitari i social, amb especial incidència en la protecció i foment de la dona.

Aquesta efemèride, un any més, és una invitació a agrair la tasca portada a terme per la Congregació durant aquesta llarga trajectòria. Gràcies a la implicació de les germanes i de molts laics professionals, es manté viu l'esperit de la seva fundació; un esperit profundament inspirat en el llegat i ensenyaments de Sant Francesc d'Assís.


0 COMENTARIS