LA CATEDRAL DE MALLORCA ACULL LA CELEBRACIÓ DELS 500 ANYS DE LA REFORMA LUTERANA


16 de octubre de 2017. 10:11h.

Centenars de persones es varen reunir el diumenge 15 d'octubre a la Seu de MallorcaCentenars de persones es varen reunir el diumenge 15 d'octubre a la Seu de Mallorca per celebrar el 500è aniversari de la reforma luterana, l'origen de la qual es remunta al 31 d'octubre de l'any 1517 quan Martí Luter va penjar les 95 tesis sobre les indulgències a la porta de l'Església de Tots Sants de Wittenberg, a Alemanya.

L'ofici ecumènic solemne va ser presidit per la bisbessa protestant Margot Kässmann, el bisbe anglicà David Hamid i el canonge de la Catedral Joan Bestard, en nom del bisbe de Mallorca. La celebració va aplegar diferents confessions, les quals varen resar per la unitat dels cristians amb càntics, himnes i oracions, i amb la proclamació de l'Evangeli en tres llengües (castellà, anglès i alemany).

La pastora evangèlica de Mallorca, Heike Stijoan, ha estat l'encarregada de l'organització de l'ofici ecumènic de la Paraula, que ha comptat amb la participació del delegat d'ecumenisme de Mallorca, Llorenç Alcina, el rector de la parròquia catòlica alemanya de Mallorca, Andreas Fellow, el vicedegà de la Catedral, Francesc Ramis, i el canonge Joan Darder.


0 COMENTARIS