MONS. TALTAVULL: "ÉS POSSIBLE VEURE AMB UNS ALTRES ULLS?"


18 de octubre de 2017. 10:40h.

El bisbe administrador apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, oferí una conferència ahir al Caixa Fòrum sota el títol: "L'ànima: component espiritual dels éssers humans. Visió cristiana"."Podem tenir una visió de la realitat més enllà de la que ens donen els sentits?" Aquesta és una de les preguntes que Mons. Taltavull llançà als presents a una nova cita del cicle "L'ànima, component espiritual dels éssers humans". Així, el prelat tractà aquesta interioritat des d'una visió cristiana, tot reflexionant sobre les paraules de Sant Agustí: "Tu ens has fet per a tu, Senyor, i el nostre cor està inquiet fins que no reposa en tu": "Això projecta la vida cap a una realitat que ens depassa", comentà.

Per altra banda, referint-se a l'espiritualitat, afirmà que "la fe no és un afegit, una cosa exterior, imposada o estranya, sinó un do que forma part de la nostra existència". I afegí: "La persona és capaç de Déu, capaç de captar-lo, d'entendre'l, en el misteri de Déu."

Va parlar d'una societat "que descarta", "però nosaltres hem de crear amb la nostra fe una cultura de la trobada, de l'amistat, on puguem parlar amb els qui tenen una altra fe, els qui no pensen com nosaltres". Perquè "són imatge de Déu i fills d'un mateix Déu".


0 COMENTARIS