MONS. TALTAVULL ALS MEMBRES DE VIDA CREIXENT: “SOU LA SAL DEL MÓN”


18 de octubre de 2017. 18:26h.

La Porciúncula acollí la jornada d'inici de curs del moviment Vida Creixent.El passat 17 d'octubre tingué lloc a la Porciúncula la inauguració del curs 2017-2018 de Vida Creixent de Mallorca, Moviment Cristià de Persones Majors. Varen assistir la totalitat de grups de les distintes parròquies de ciutat i de la Part Forana.

La trobada s'inicià amb unes paraules de la presidenta, Asunción Hiraldo i del consiliari diocesà Mn. Pau Oliver. Acte seguit Mons. Sebastià Taltavull oferí una xerrada als assistents, a partir de tres paraules: Amistat, espiritualitat i apostolat: “Aquestes defineixen la tasca de Vida Creixent”.

Taltavull no oblidà l'important paper que les persones grans realitzen a les famílies, “posant pau, fent que els membres estiguin units, essent un punt de referència per a fills i néts”. En definitiva, “essent bona sal que s'ha d'escampar enmig de la societat”.

A la capella de la Porciúncula va tenir lloc la celebració eucarística. Finalment, com de costum, els grups compartiren un dinar de germanor.


0 COMENTARIS