TROBADA DE CÀRITAS REGIONAL A MALLORCA


20 de octubre de 2017. 13:04h.

Representants de les Càritas Diocesanes de Menorca, Eivissa i Mallorca s'han reunit per a coordinar el treball a favor de la justícia social.Membres dels equips directius de Càritas de Menorca, Eivissa i Mallorca han mantingut una nova trobada dins el marc de reunions periòdiques de Càritas Regional. Aquestes reunions serveixen per l'intercanvi d'informació de la realitat social de les illes i per coordinar les actuacions en aquesta matèria a les tres diocesanes.

La trobada va servir per donar la benvinguda al nou director de Càritas Menorca, Gabriel Pons Olives, que va prendre possessió del nou càrrec el passat 3 d'octubre en substitució de Joan Mir Llorenç, que durant el darrers 12 anys ha estat al capdavant de Càritas Diocesana de Menorca.

A la reunió es va parlar dels projectes d'acompanyament al desenvolupament integral de les persones en el seu lloc de feina. També es va informar dels temes destacats del darrer Consell i Comissió Permanent de Càritas Espanyola, així com de la resposta a la primera convocatòria de IRPF a nivell autonòmic. Des de cada Càritas diocesana es va informar dels aspectes més destacats que es viuen al si de cada entitat i que serveixen per consolidar el projecte comú de Càritas: estar a prop dels més vulnerables.


0 COMENTARIS