12 NOUS VOLUNTARIS PER A CÀRITAS MALLORCA


23 de octubre de 2017. 08:50h.

Càritas Diocesana de Mallorca posa en marxa el curs per a la formació inicial de voluntariat.Càritas diocesana de Mallorca posa en marxa el curs per a la formació inicial de voluntariat, un curs que s'imparteix, durant 3 sessions, a 12 persones de diferents perfils i interessades en desenvolupar la tasca de voluntariat a Càritas Mallorca.

Durant el curs, que coordina Catalina Mir, s'ensenya els principis i objectius de Càritas, així com el compromís de treballar en equip, d'organitzar-se i d'actuar de forma coordinada per aconseguir l'objectiu de donar resposta a les necessitats, problemes i interessos dels col·lectius més vulnerables.

Al llarg de l'any, Càritas Diocesana de Mallorca realitza entre 2 i 3 cursos de formació inicial de voluntariat que se complementa amb altra formació més específica en funció de les necessites que s'han de cobrir.

Càritas Espanya té prop de 84.000 voluntaris i voluntàries que representa el 95% dels recursos humans dels diferents àmbits parroquials i diocesans de l'entitat, i que són el motor que impulsa l'acció d'acolliment, escolta i promoció de les persones mes desfavorides. A les illes el nombre de voluntaris supera els 980 persones, una xifra que ha anat creixent any rere any.


0 COMENTARIS