OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LES VII JORNADES D'ESTUDIS HISTÒRICS DE LA SEU


31 de octubre de 2017. 14:01h.

Les jornades estan dedicades a la història i l'art a la Seu durant la Guerra Civil i la postguerra.Ja s'ha presentat el programa de les VII Jornades d'Estudis Històrics de la Seu de Mallorca. Les jornades enguany porten per títol La Seu de Mallorca. De la Guerra Civil al Concili Vaticà II (1936-1965) i tindran lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2017 a la Residència de Sant Pere i Sant Bernat (Palma).

Com és habitual durant el darrer terç de l'any, la Catedral de Mallorca a través de l'Arxiu Capitular i de Publicacions de la Catedral de Mallorca convoca les Jornades d'Estudis Històrics amb la finalitat d'estimular el coneixement de la història de la institució capitular i aprofundir en tot allò relacionat amb el patrimoni artístic i cultural de la Seu de Mallorca.

Aquest 2017, es convida a participar en la setena convocatòria que serà dedicada a parlar i debatre sobre història i art a la Seu durant la Guerra Civil i la postguerra, més concretament fins a la reforma litúrgica promoguda pel Concili Vaticà II. Tractaran un context especialment interessant, un període de reconstrucció i ens referirem a l'art religiós propi d'una època poc estudiada des del punt de vista religiós, però d'un gran interès.

En el programa adjunt teniu tota la informació.

Les inscripciones es poden fer per correu electrònic a acm@catedraldemallorca.org o per telèfon 971 71 31 33. La inscripció és gratuïta però les places són limitades.


0 COMENTARIS