28 JOVES REBEN EL SAGRAMENT DE LA CONFIRMACIÓ A CAMPOS


06 de novembre de 2017. 16:40h.

En el transcurs d'una eucaristia presidida per Mons. Sebastià Taltavull.El dissabte dia 4 de novembre, el bisbe Sebastià Taltavull es va desplaçar a Campos per confirmar 28 joves i al·lotes de la comunitat parroquial de Sant Julià. Els familiars i padrins dels confirmands varen omplir l'església parroquial per participar en una celebració prou animada i festiva.

Els cinc catequistes que els han acompanyat els presentaren al Bisbe Sebastià. Dotze d'aquests confirmats provenen de la catequesi de famílies: Després de la comunió han continuat durant quatre anys el seu camí catequètic. Els altres setze, un poc més grans, havien respost fa dos anys a la convocatòria de confirmació que comença en el tercer d'ESO.

Una de les confirmades va rebre també el sagrament del Baptisme i amb l'Eucaristia va completar en una mateixa celebració els tres sagraments de la iniciació cristiana. El Bisbe Sebastià els va animar a continuar, i que el sagrament de l'Esperit Sant no sigui el sagrament de l'"arreveure".


0 COMENTARIS