MONS. TALTAVULL: "ALS BISBES I A TOTS ELS CRISTIANS SE'NS DEMANA ESTIMAR FINS A L'EXTREM"


28 de novembre de 2017. 17:03h.

El bisbe de Mallorca inicia el seu ministeri episcopal a Mallorca amb una Eucaristia a la Basílica de Lluc.Després de la seva presa de possessió com a bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull inicià el seu ministeri episcopal amb una eucaristia a la Basílica de Lluc el diumenge 26 de novembre. Posava així la seva tasca al capdavant de la diòcesi de Mallorca sota la protecció de la Patrona dels mallorquins.

"Com Jesús en el temple", en paraules del prior de Lluc, P. Ricard Janer, el dia anterior Mons. Taltavull havia entrat a la Catedral de Mallorca per la seva presa de possessió com a bisbe de Mallorca. L'endemà, seguint una venerable tradició, féu la seva entrada al segon temple de Mallorca, que és el santuari de la Mare de Déu de Lluc: "És un honor que els bisbes sentin una atracció especial per aquest santuari", afirmà Janer. "Perquè la Mare de Déu de Lluc no és simplement una obra d'art, sinó una imatge d'aquella Verge de Natzaret que sempre va estar a punt per servir."

Acompanyat pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, i per la família d'ambdós prelats, Mons. Sebastià Taltavull agraí l'acollida del santuari i el cant del Blauets. A l'homilia recordà l'Evangeli, que gira entorn de l'amor que Jesús demana a Pere, i per extensió a tots nosaltres: "Un amor imperfecte, però que Jesús valora": L'amor que demana Jesús és fins a donar la vida". També parlà de la nostra responsabilitat personal en l'evangelització: "Com a baules d'una cadena, si nosaltres no entusiasmat els altres, tot el que vendria rere nosaltres no hi serà."


0 COMENTARIS