"PER NADAL, CONSUM RESPONSABLE"


04 de desembre de 2017. 08:50h.

Càritas Mallorca posa en marxa a les xarxes socials una campanya de Nadal per promocionar els productes dels tallers sociolaborals de l'entitat.Promoure el Comerç Solidari a través de les xarxes socials és l'objectiu de la campanya de Nadal que posa en marxa Càritas Mallorca. "Per Nadal, Consum Responsable" vol fomentar un consum ètic a l'hora de programar les compres per les festes i a la vegada vol donar a conèixer els productes que surten dels espais de formació i integració que té en marxa l'entitat per a la millora de les persones més vulnerables.

Juguetes recuperades, productes de paper, cordats diversos... són alguns dels productes que surten dels tallers prelaborals i que se comercialitzen a les botigues de Càritas Mallorca. Alhora són una oportunitat laboral i social per als participants dels tallers per tal de potenciar les seves habilitats i capacitats.

El producte Koluté, de vestits i complements amb teles wax procedents del Senegal, es també una altra proposta d'economia solidaria per aquestes festes. Es tracta d'un projecte de formació i inserció laboral en l'àmbit de la confecció industrial amb persones immigrants principalment d'origen africà.

Una altra opció d'economia solidària que promou Càritas Mallorca és l'empresa Eines per Inserció, un projecte de recollida, manipulació i venda de roba de segona mà i que té per finalitat la creació de llocs d'inserció sociolaboral.

També a la xarxa de botigues solidàries de Càritas tenen cabuda els productes de Comerç Just en defensa d'un model de producció on se preserven els drets i la dignitat dels petits productors en origen, i una millora de les seves condicions de vida així com una producció respectuosa amb el medi ambient.

Tots aquests productes que s'ofereixen a les botigues solidàries de Càritas Mallorca poden ser un regal per aquestes festes de Nadal, alhora que són una oportunitat d'inserció i formació per a les persones que participen als tallers sociolaborals de l'entitat.

La campanya s'inicia al mes de desembre a les xarxes socials de Càritas Mallorca:
Facebook: @CaritasDiocesanaDeMallorca
Twitter: @caritasmallorca


0 COMENTARIS