ROGER FERNÁNDEZ SERÀ ORDENAT DIACA PERMANENT EL PROPER 10 DE DESEMBRE


05 de desembre de 2017. 08:50h.

En una celebració presidida per Mons. Taltavull a la parròquia de Costitx.El passat cap de setmana, el candidat al diaconat permanent, Roger Fernández Balaguer, va gaudir d'uns dies de recés a Pina per a preparar-se per a la seva ordenació que tindrà lloc el diumenge 10 de desembre a les 11:30 a Costitx. En aquest recés, que es complementarà amb els exercicis del 15 al 17 de desembre, va ser acompanyat en un primer moment pel Vicari General i encarregat del diaconat, Mn. Antoni Vera, i pels diaques Mn. Andreu Carrió, Mn. José Luis Romero, Mn. Joan Andreu Alcina i Mn. Juan Carlos Thomàs.

Els exercicis van començar amb el rés de Laudes i després es va produir la ponència/reflexió de Mn. Juan Carlos Thomàs sobre la imatge del "Diaca com a servidor durant tota la vida". Després va intervenir Mn. José Luis Romero explicant la feina d'acolliment que fan els diaques durant els prebaptismals.

L'horabaixa, Mn. Joan Andreu Alcina va aprofundir en la Relació teologal del diàleg entre Déu i l'home. La resta del dia es va dedicar a la pregària i a la reflexió de les diferents ponències, per part del candidat, i per a preparar llurs conclusions que ha de reflectir en una breu memòria dels exercicis.


0 COMENTARIS