147 PROFESSORS IMPARTEIXEN AQUEST CURS L'ASSIGNATURA DE RELIGIÓ ALS CENTRES PÚBLICS


04 de desembre de 2017. 14:45h.

El bisbe Sebastià Taltavull presidí el passat divendres la celebració "d'enviament" dels professors de Religió i, l'endemà, la dels catequistes al Seminari Nou.Començat el curs escolar 2017-2018, el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull es reuní amb el professorat que imparteix l'assignatura de religió catòlica en els centres públics de Mallorca per realitzar l'enviament, "la missio", de cada professor en nom de l'Església. La celebració va tenir lloc l'1 de desembre a la capella del Seminari Nou de Palma. Taltavull ratificà l'enviament de les persones que feien feina els cursos anteriors i atorgà la missió canònica als professors i professores de nova incorporació.

Abans, els assistents gaudiren d'una conferència a càrrec del salesià barceloní Francesc Riu, que dissertà sobre el "passat, present i futur de la Classe de Religió".

Aquest curs són 147 professors els qui impartiran l'assignatura als centres públics, 114 a les etapes d'Infantil i Primària i 33 a Secundària i Batxillerat. A la trobada participaren també uns 70 professors d'unes 30 escoles concertades.

La presència del professorat vol ser una aportació vàlida a l'educació integral dels infants i joves de la nostra societat, en una oferta d'opció lliure. Els professorat vol afavorir una educació integral de la persona des de l'opció que els pares volen per als seus fills. La classe de religió és una opció lliure per als alumnes i d'oferta obligatòria pels centres educatius. Mitjançant la seva tasca docent i educadora el professorat col·labora en la construcció d'una societat més justa, fraterna i solidària.


0 COMENTARIS