«TU ETS L'ARTISTA!» EXPOSICIÓ INFANTIL DE NADAL A LA SEU DE MALLORCA


05 de desembre de 2017. 08:45h.

La Seu ha convocat la primera exposició infantil de Nadal, en la qual els infants esdevindran vertaders artistes que, amb les seves obres, conformaran una exposició de temes nadalencs.La Seu de Mallorca és, en primer terme, lloc de culte i pregària, però, a més, i com ha demostrat en els darrers anys amb diverses iniciatives, és una important font de dinamització i desenvolupament local, un lloc de reunió i un espai d'aprenentatge.

Els infants són un dels públics que darrerament té més presència a la Seu a través de les activitats didàctiques que el Capítol ofereix i que tenen per objectiu fomentar i promoure el seu accés i fer-los partícips de la vida del temple.

Seguint en aquesta línia de dinamització, la Seu ha convocat la primera exposició infantil de Nadal, en la qual els infants esdevindran vertaders artistes que, amb les seves obres, conformaran una exposició de temes nadalencs. Els participants realitzaran un dibuix amb la tècnica o material que considerin més adient (collage, aquarel·les, retoladors, etc.), representant un betlem. Una vegada que els petits artistes tinguin les seves obres fetes, les faran arribar a les oficines del Capítol (en paper en persona o per correu postal, o en PDF per correu electrònic).

Els infants tenen fins dia 15 de desembre per lliurar les seves obres, ja que després es procedirà al muntatge de l'exposició a la Seu, per tal de què tothom pugui contemplar i gaudir de les mateixes durant les festes de Nadal. La inauguració de la mostra serà el proper 23 de desembre.

L'exposició infantil ha suscitat un gran interès, tant que les places ja s'han omplert, comptant així amb la participació de més de 150 petits artistes.


0 COMENTARIS