MÉS DE 4.500 EUROS PER A L'ESCOLA "EL MILAGRO" DEL PERÚ


05 de desembre de 2017. 13:48h.

Fundació Bona Llum Oftalmedic celebra els seus 20 anys "repartint mirades", en una Gala Solidària.    La Fundació Bona Llum Oftalmedic, fundada pel Dr. Luis Salvà Ladaria, va celebrar el seu 20è aniversari en una Gala Solidària que va tenir lloc a s'Aljub d'Es Baluard divendres passat. L'acte va reunir més de 150 persones i va recaptar més de 4.500 euros en benefici de l'escola "El Milagro", situada a Trujillo, Perú, i regentada per les Franciscanes Filles de la Misericòrdia.  

Des de fa diversos anys, Fundació Bona Llum Oftalmedic proporciona assistència oftalmològica i optomètrica als nins i famílies d'aquesta zona del Perú, que sobreviuen recollint a mà les deixalles d'un immens abocador.

  El 100% de la recaptació de la Gala (4.530 €) s'ha destinat a l'habilitació d'un dispensari mèdic al Col·legi Toni Real Vicens, situat a 'El Milagro', la qual cosa permetrà continuar la tasca assistencial de la Fundació i donar un pas més en la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.  

A l'acte, es va mostrar el treball de Bona Llum Oftalmedic al llarg de tota aquesta trajectòria, així com els seus projectes de futur. També es va poder gaudir de l'actuació especial de la Jove Orquestra de les Illes Balears i de les exquisideses que varen oferir les reconegudes xefs Maria Salinas i Vicky Pulgarín, en un sopar/còctel.  

A més, es va comptar amb la presència de Mons. Sebastià Taltavull en una de les seves primeres intervencions públiques com a bisbe de Mallorca, i de Mn. Antoni Vera, vicari general. Mons. Taltavull va aprofitar per narrar als presents la seva experiència al "Milagro" de fa un any, i va agrair la tasca de la Fundació Bona Llum Oftalmedic al lloc: "Estar en un acte així no és un honor, és un deure".


0 COMENTARIS