FESTA DE LA IMMACULADA A LA PARRÒQUIA DE SA VILETA


11 de desembre de 2017. 16:23h.

Els nins de les Parròquies de Sa Vileta i Son Roca tregueren la imatge de la Immaculada en processó pels carrers del barri.Divendres 8 de desembre la Parròquia de Sa Vileta ha celebrat la festa de la seva patrona, la Puríssima Concepció, amb una processó i Eucaristia amb gran solemnitat. Per iniciar la celebració s'han beneit unes medalletes de la Immaculada que s'han repartit entre tots els nins assistents.

Els nins de catequesi de la unitat pastoral Sa Vileta-Son Roca han passejat una imatge de la Immaculada pels carrers del barri acompanyats per la comunitat de les dues parròquies, els xeremiers i els preveres, fills de la parròquia i d'altres que s'han sumat a la festa, que han concelebrat l'Eucaristia. La imatge que es duia pels carrers pertany a la Comunitat de Germanes de la Caritat de Son Roca.

L'Eucaristia ha estat presidida per Mn. Marià Gastalver, rector de la unitat pastoral Vall de Sóller i Vicari Episcopal, que ha tingut unes paraules d'agraïment a tota la comunitat i de manera especial als nins que han participat de la festa. El cor parroquial ha acompanyat la celebració amb els seus cants i el grup de Ball de Bot de l'Associació de Gent Gran del barri han realitzat el ball de l'Oferta.

Finalitzant l'Eucaristia, el rector, Mn. Julio C. Barcudi, ha agraït a tots els que han ajudar a preparar la festa i a tots els assistents, la seva col·laboració desinteressada i la seva participació. De manera especial ha agraït als infants el seu entusiasme i esforç.


0 COMENTARIS