MÉS DE 500 JOVES ESCOLTES OMPLEN LA PARRÒQUIA DE SANTA CATALINA THOMÀS PER A LA CELEBRACIÓ DE LA LLUM DE LA PAU DE BETLEM


18 de desembre de 2017. 12:54h.

Una celebració presidida per primera vegada en molts d'anys pel bisbe de Mallorca.Més de 500 joves membres del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca participaren en la tradicional celebració de la Llum de la Pau de Betlem a la parròquia de Santa Catalina Thomàs. Una celebració presidida per primera vegada en molts d'anys pel bisbe de Mallorca, i que va comptar amb l'assistència dels preveres que acullen agrupaments escolta a la seva parròquia.

Com cada any quan s'acosta el Nadal, els escoltes i guies d'arreu del món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la Llum de la Pau de Betlem. Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d'Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han retornat a Viena, se celebra un acte ecumènic on, d'aquesta primera espelma, se n'encenen centenars d'altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperen que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Mons. Taltavull es va dirigir als joves amb simpatia i proximitat: "Jesús hagués estat un bon Escolta", afirmà, perquè en la seva Paraula i el seu Evangeli trobam la llei escolta. També va convidar els presents a "ser la llum de la Pau" en aquestes festes de Nadal i a recordar que aquesta mateixa llum ens recorda "que és Jesús qui m'estima i qui m'acompanya".

El lema de la Llum de la pau de Betlem per enguany és "Viu en tu" i sorgeix del passatge epistolar: "Ja no sóc jo qui visc; és Crist qui viu en mi" (Ga 2,20).

Els Escoltes han treballat durant els dies previs la preparació de la celebració a través de "4 personatges" relacionats amb el naixement de Jesús i amb "l'espera" d'aquest naixement.


0 COMENTARIS