ALMACENES FEMENIAS ES FA SOLIDARI AMB CÀRITAS LLUCMAJOR


19 de desembre de 2017. 13:09h.

Un any mes, Almacenes Femenias han volgut canviar l'obsequi nadalenc que realitzaven als clients dels magatzems per una acció solidària.La direcció dels magatzems, Antònia Jaume Femenías, ha optat per utilitzar la partida econòmica del detall nadalenc per ajudar als qui més ho necessiten, realitzant així tres donacions a entitats mallorquines: Fundación RANA, Pedagogía de Emergencia i Càritas Llucmajor.

Càritas Llucmajor és la ma caritativa de la Comunitat de Cristians de Llucmajor i s'Estanyol. Càritas desenvolupa dins el poble de Llucmajor una important tasca de suport i promoció social a diversos grups socials en situació de precarietat i/o exclusió social. El compromís amb aquestes situacions és recolzat pel treball gratuït de voluntaris de la comunitat de cristians i treballen per la justícia, la igualtat i l'atenció a persones en risc d'exclusió social a Llucmajor.

Antònia Jaume afirma que «amb aquest donatiu volen ajudar a les famílies que passen grans dificultats en aquests moments, amb l'objectiu d'aportar-los en la mesura de les possibilitats la pau i l'alegria que desitgen».

El donatiu fou recollit per Mn. Eugeni Rodríguez, rector de la Parròquia de Sant Miquel de Llucmajor i responsable del grup de Caritas de la parròquia.


0 COMENTARIS