LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE CÒMIC "ATREVEIX-TE A SER MISSIONER"


19 de desembre de 2017. 19:57h.

S'ha premiat la qualitat de la història i dels diàlegs, així com l'originalitat i bellesa del còmic en el seu conjunt.Mar Salas, Nerea Villalba, Cándido Pozuelo i Enric i Xavier Cuadros han estat el guanyadors de la fase diocesana del concurs de còmic "Atreveix-te a ser missioner" organitzat per Obres Missionals Pontifícies i la Delegació de Missions. Els premis han estat lliurats avui en un acte al Palau Episcopal al qual hi han assistit els familiars i professors dels premiats. El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, acompanyat per la delegada de Missions, Catalina Albertí, ha agraït als nins la tasca de repensar l'aportació dels missioners a la societat.

Amb motiu de la celebració de la Jornada d'Infància Missionera 2018, amb el lema "Atreveix-te a ser missioner", Obres Missionals Pontifícies i el Secretariat d'Infància Missionera han convocat un concurs de còmic perquè els nins desenvolupin la seva capacitat creativa sobre l'activitat missionera de l'Església i el seu compromís com a 'petits missioners'.

Els concursants han presentat un còmic en què, a través de la combinació de dibuix, diàlegs i personatges ficticis, es pot visualitzar el lema-missatge de la Jornada: "Atreveix-te a ser missioner". S'ha premiat la qualitat de la història i dels diàlegs, així com l'originalitat i bellesa del còmic en el seu conjunt.


0 COMENTARIS