EL BISBE SEBASTIÀ VISITA DIFERENTS PROJECTES DE CÀRITAS


20 de desembre de 2017. 16:53h.

Amb l'objectiu de conèixer l'acció de lluita contra la pobresa de l'entitat.Càritas Mallorca va rebre la visita de Mons. Sebastià Taltavull poc després de la seva presa de possessió com a bisbe de Mallorca, amb l'objectiu de conèixer l'acció de lluita contra la pobresa de l'entitat. Va començar la visita a l'espai de la Fundació Joana Barceló, que gestiona Càritas, coneixent així el treball que hi fa allà l'equip de formació, orientació i intermediació. Fou acompanyat per Mn. Antoni Vera. En el decurs de la visita, Mons. Taltavull es va interessar per la tasca del voluntariat i va saludar els participants dels diferents tallers de formació.

Acte seguit va conèixer el taller de recuperació de juguetes i paper, situat a la barriada de Verge de Lluc. En aquest projecte ocupacional, format per persones en processos d'inserció sociolaboral, es recullen juguetes i s'arreglen, netegen i posen en capses per vendre'ls a preus simbòlics a les botigues de Càritas. D'igual manera es desplaçà a l'empresa "Eines per a l'inserció", que recupera i comercialitza la roba de segona mà a les botigues de Càritas.

L'horabaixa, va ser convidat pels voluntaris d'acció social de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu a una xocolatada a Lloseta.


0 COMENTARIS