BETLEM VIVENT AMB MÉS DE MIL FIGURANTS EN EL SAGRAT COR


20 de desembre de 2017. 17:35h.

Els assistents han recorregut els patis de l'escola per veure com els alumnes representaven totes les tradicions de les festes de Nadal.Els més de mil alumnes del CC Sagrat Cor - FECIB han representat avui horabaixa un betlem vivent davant una gran afluència de públic. Tots els assistents han recorregut els patis de l'escola per veure com els alumnes representaven totes les tradicions de les festes de Nadal.

Els alumnes d'Educació Infantil han representat la festa de la nit de cap d'any; els alumnes d'Educació Primària, el pessebre, les nadales, la decoració nadalenca i els alumnes d'ESO la celebració de les Matines amb el cant de la Sibil·la, el torró, el calendari d'Advent i la famosa treva de Nadal de l'any 1914 durant la 1a Guerra Mundial.

Després de gairebé una hora de representació, tots els alumnes, professors i visitants s'han reunit al pati més gran de l'escola per escoltar un conte de Nadal a càrrec del professor i periodista Pere Estelrich amb un grup d'alumnes, cantar la nadala Santa Nit i felicitar-se les festes.


0 COMENTARIS