COSTITX: L'ADORACIÓ DELS REIS D'ORIENT


09 de gener de 2018. 10:23h.

A càrrec de l'associació Es Seregall Teatre de Deià.Com a culminació del programa d'activitats nadalenques que ha duit a terme l'Ajuntament de Costitx, cal destacar L'Adoració dels Reis d'Orient, que el proppassat diumenge, 7 de gener, dugué a terme l'associació Es Seregall Teatre de Deià. Es tracta d'un col·lectiu de 24 actors, dirigit per la professora Blanca Ballester Morell, a partir de la recuperació de l'auto sacramental recuperat l'any 2016 a l'arxiu parroquial de la vila de Deià. L'any passat es representà a Deià i a Sóller.

El públic que omplí l'església parroquial de la Mare de Déu de Costitx sortí ben satisfet ja que molts havien sentit contar als pares i padrins quan en temps llunyà es representava cada any dins el temple parroquial l'"Adoració".

I seguint en la mateixa temàtica, el costitxer Santiago Jofre, ha muntat enguany un monumental betlem al baptisteri de la parròquia que ocupa més de trenta metres quadrats, amb una proliferació d'imatges, escenes pageses i jocs de llum. Molts han estat els veïnats que han entrat a l'església precisament per a visitar-lo. Davant l'afluència de visitants locals i de fora, s'ha decidit allargar la presència del Betlem fins el dilluns de la Candelera, com a l'antigor, dia 3 de febrer.


0 COMENTARIS