XXV ANIVERSARI DE L'ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. ANTONI MERCANT MOREY


09 de gener de 2018. 10:32h.

Mn. Antoni Mercant Morey ha celebrat les noces d'argent de la seva ordenació presbiteral a Calvià.El dia 6 de gener, festivitat de l'Epifania, va fer 25 anys de l'ordenació presbiteral de Mn. Antoni Mercant Morey. A la parròquia de Sant Joan Baptista de Calvià, d'on és rector en l'actualitat, ho va celebrar amb una Eucaristia d'acció de gràcies concelebrada juntament amb un bon grup de preveres que el varen acompanyar en un dia tan assenyalat.

Assistiren a la celebració els fidels de Calvià, es Capdellà i Galilea així com de les altres parròquies on ha estat treballant al llarg d'aquests anys, com Pollença, Son Sardina, Esporles, Banyalbufar, Estellencs i Santa Catalina Thomàs de Palma. D'una manera especial hi participaren els seus familiars i amics de Valldemossa que, com bé va recordar a l'homilia, són els que li varen donar la formació cristiana que l'ajudà a trobar a Jesús com van fer els Reis amb el Senyor.

Al final de l'Eucaristia, el diaca permanent adscrit a la parròquia de Calvià va llegir el document del bisbe Mons. Sebastià Taltavull, agraint la seva tasca i felicitant-lo en el XXV aniversari de l'ordenació presbiteral.

Acabada la celebració va saludar personalment a tots els assistents i compartí xocolata amb coca i ensaïmada amb ells en els locals parroquials.


0 COMENTARIS