DANILO DE URZEDA SERÀ ORDENAT DIACA DEMÀ DISSABTE A POLLENÇA


12 de gener de 2018. 17:09h.

Serà ordenat aquest dissabte 13 de gener a les 11 h a la Parròquia de Pollença.El jove Danilo de Urzeda Pereira serà ordenat diaca demà dissabte a la parròquia de Pollença, en el transcurs d'una celebració presidida pel bisbe de Mallorca de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull. Culmina així, després de sis anys, la seva etapa formativa al Seminari Diocesà, i és la passa prèvia abans de l'ordenació sacerdotal.

Danilo de Urzeda Pereira va néixer fa 24 anys a Brasil. Actualment serveix a les parròquies de Pollença i Port de Pollença i és formador del Seminari Menor. Serà ordenat aquest dissabte 13 de gener a les 11 h a la Parròquia de Pollença.

A partir d'ara, el nou diaca tendrà algunes funcions noves: podrà proclamar l'Evangeli i assistir l'Altar, administrar els sagraments del baptisme i del matrimoni, beneir i dur el viàtic als malalts. La seva tasca primordial és tot allò relacionat amb la caritat, a més d'animar les comunitats que se'ls confien. A la celebració també rebrà els vestits propis del diaca, que són l'estola col·locada de manera diagonal —creuada en el cor des de l'espatlla esquerra i unida en el costat dret— i la dalmàtica, vestidura tancada amb mànigues amples, utilitzada sobretot en les grans celebracions i solemnitats.


0 COMENTARIS