JORNADA DIOCESANA DE FORMACIÓ "SI CUIDES EL PLANETA, COMBATS LA POBRESA"


15 de febrer de 2018. 09:00h.

"Pautes i criteris per una actuació cristiana"Les entitats de l'Església Catòlica a Mallorca: Confer, Delegació de Missions, Mans Unides i Càritas, unides en l'aliança "Enllaça't per la Justícia" , que promouen a la diòcesi la campanya "Si cuides el planeta, combats la pobresa", conviden tots els interessats a una Jornada Diocesana de Formació que ajudi a la comunitat cristiana a reflexionar sobre les conseqüències que tenen els nostres actes en la degradació ambiental i la desigualtat social.

La Jornada, que tendrà lloc el dissabte 17 de febrer, al CESAG - Escola Universitària Alberta Giménez de Palma, a partir de les 9:30 h sota el títol "Si cuides el planeta, combats la pobresa – Pautes i criteris per a una actuació cristiana," s'estructura en dues ponències. Pedro José Gómez Serrano, professor d'Economia Internacional i Desenvolupament de la Universitat Complutense de Madrid i de l'Institut Superior de Pastoral de Madrid, parlarà sobre "El sofriment de la nostra mare Terra i el dolor dels nostres germans pobres". A continuació, Mons. Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, dissertarà al voltant de l'ecologia i la caritat: "Cuidar la natura, estimar les persones".

Des d'"Enllaça't per la Justícia" s'anima els interessats a participar-hi, per tal de compartir l'afany per un model diferent de desenvolupament, just, solidari i sostenible, que impliqui un canvi dels hàbits de consum i un estil de vida centrat en el tenir.


0 COMENTARIS