CÀRITAS ORGANITZA UN CURS DE CUINA PROFESSIONAL


02 de febrer de 2018. 16:55h.

Té com a finalitat l'acompanyament sociolaboral de persones per millorar les seves expectatives dins el món laboral.S'ha iniciat un nou curs de formació de cuina professional que se desenvolupa a les instal·lacions del "Petit Cuiner" ubicat al carrer de Miquel dels Sants a Palma, després de signar un acord amb la seva responsable Joana M. Buades i la directora de Càritas Mallorca, Margalida Riutort, per llogar les instal·lacions durant el desenvolupament del curs.

11 persones estan inscrites al curs que se desenvoluparà fins el 28 de febrer, de dilluns a dijous de 9 a 13 h. Cuiners professionals com Margalida Alemany, Margalida Thomás, Ana Pons, Fani Genovart, Charalampos Papadopoulos, entre altres, impartiran les classes de cuina. El curs es complementa amb pràctiques no laborals a empreses socialment compromeses.

El curs de cuina professional s'inclou dins el programa de formació, orientació i intermediació laboral que ofereix Càritas Mallorca i que té com a finalitat l'acompanyament sociolaboral de persones per millorar les seves expectatives dins el món laboral. Precisament el 70% de les persones que varen participar en un anterior curs de cuina que se va oferir per part de l'àrea de formació de Càritas Mallorca varen trobar feina dins aquesta especialitat de la restauració.


0 COMENTARIS