LA CAUSA DE CANONITZACIÓ DE LA CARMELITA SOR MARIA DE LA CONCEPCIÓ CONTINUA EL SEU CURS


05 de febrer de 2018. 08:50h.

El 27 de gener passat va acabar l'estudi antropològic-forense de les restes de la serventa de Déu.El 27 d'octubre va tenir lloc l'exhumació de la Serventa de Déu, M. de la Concepció de Sant Jaume i Santa Teresa, CD, dipositada des de la seva mort, a la cripta del monestir. Els metges varen començar l'estudi antropològic-forense, per al reconeixement de les restes mortals de la Serventa de Déu, segons requisit dins el procés de la Causa, mentre es desenvolupa el procés de beatificació i canonització.

Un cop conclòs aquest estudi, el passat dia 27 de gener, als tres mesos justos del seu exhumació, es va procedir al trasllat de les restes mortals de la Serventa de Déu, conduint-la en solemne processó al lloc adjacent a l'Església, on va tenir lloc seva inhumació.

Varen ser presents en l'aixecament i signatura de l'Acta el Delegat Episcopal de la Causa dels Sants, Gabriel Ramis Miquel; la Priora del monestir, María Belén de la Trinidad y San José; Fernando Vidal de Vilallonga Roca, Vicepostulador de la Causa; els doctors i pèrits; el notari de la Causa, Josep Adrover Vallbona; tota la comunitat de carmelites descalces de Palma i el P. Miquel Àngel de la Mare de Déu, OCD Prior d'Alba de Tormes, en representació de P. Miquel Márquez, Provincial de la Província Ibèrica OCD.

Nombrosos feligresos devots de la Serventa de Déu omplien l'església, els quals varen tenir l'oportunitat de poder contemplar, amb devoció, des de la reixa del presbiteri, les restes mortals de la Serventa de Déu, exposades "ad hoc" per a l'ocasió, abans de procedir a la seva inhumació. Tot seguit, es va celebrar la Santa Missa, presidida pel delegat episcopal, Gabriel Ramis, i concelebrada per sis sacerdots, en la qual es va demanar per la ràpida Beatificació de la Serventa de Déu.


0 COMENTARIS