GRAN PARTICIPACIÓ A LA FESTA PATRONAL DE VIDA CREIXENT A LLOSETA


07 de febrer de 2018. 08:55h.

La pluja va provocar que la processó no es pogués fer a l'exterior.Divendres passat dia 2 de febrer i organitzat per Vida Creixent de Mallorca es va celebrar a Lloseta la festa patronal d'aquest moviment. A la mateixa varen assistir membres de tot Mallorca, més de tres-centes cinquanta persones de tota l'illa.

La pluja va provocar que la tradicional processó de les "candeles" no es pogués celebrar a l'exterior del temple, sinó que es va haver de celebrar al temple.

El rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu, Mn. Carles Seguí, va donar la benvinguda a tots els participants a aquesta entranyable festa. Tot seguit la presidenta de Vida Creixent, Assumpció Hiraldo Valls, va agrair les paraules de benvinguda i l'aportació històrica de Mn. Seguí. En va agrair la presència massiva, ja que el temple es trobava replet de fidels malgrat la pluja. "Els de Vida Creixent, som joves en esperit i il·lusió", va afirmar.

La missa solemne va ser presidida pel bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull. En la seva homilia, va manifestar el seu afecte cap al moviment: "Jo també sóc un de vosaltres." Va animar els presents a ser signes d'esperança entre els fills i néts. "En un món trist vosaltres heu de ser signes d'esperança i alegria. Per tot el viscut, els va dir, el Papa Francesc us té presents i demana per vosaltres." Es va tenir un record pels morts en l'últim any.


0 COMENTARIS