L'ONG MISOL INICIA UNA CAMPANYA D'AJUDA ALS AFECTATS PER LES INUNDACIONS A BOLÍVIA


09 de febrer de 2018. 16:50h.

L'organització de les Franciscanes Filles de la Misericòrdia compta amb projectes a les zones més afectades.L'ONG MISOL ha iniciat una campanya d'ajuda urgent als milers de persones afectades per les greus inundacions que durant dies assoten diverses zones de Bolívia.

Són més de 50.000 les persones que d'una manera o d'una altra s'han vist damnificades fins al moment. Entre altres conseqüències, milers de famílies han perdut les seves llars i es veuen obligades a viure en edificis públics condicionats per sobreviure aquests dies.

MISOL treballa en el repartiment de productes bàsics que es necessiten amb urgència com a aliments, mantes, roba i calçat perquè aquestes persones no solament han perdut la seva llar, sinó absolutament totes les seves pertinences.

L'ONG, pertanyent a la Congregació de les Franciscanes Filles de la Misericòrdia, treballa activament des de fa anys en Cochabamba, una de les zones més afectades. Allí ha desplegat el dispositiu d'ajuda i comença a dissenyar accions per col·laborar en els treballs posteriors a la catàstrofe natural, amb la finalitat de que els damnificats puguin recuperar al més aviat possible les seves llars, desapareguts per la força dels corrents i del fangar.

A més del repartiment de productes bàsics, també s'ha engegat un dispositiu de localització de persones. El nombre de desapareguts s'incrementa dia a dia, existeixen forts problemes de comunicació i són molts els que desconeixen si els seus familiars o éssers estimats es troben en altres zones de refugi o han desaparegut en altres circumstàncies.

Les persones que desitgin col·laborar per ajudar a alleujar la situació dels afectats poden fer-ho ingressant un donatiu a una d'aquests dos comptes bancàries:

BMN
ES09 0487 2099 1890 0004 0940
Swift: GBMNESMMXXX

BANCA MARCH
ES07 0061 0001 9112 8905 0212
Swift: BMARES2M


0 COMENTARIS