L'ESCOLANIA DE LLUC INICIA UNA GIRA DE CONCERTS A ALEMANYA


12 de febrer de 2018. 11:09h.

Del 12 al 19 de febrer visitaran Forsten, Forstinning, Camp de concentració de Dachau i Múnich.Del 12 al 19 de febrer, l'Escolania de Lluc realitzarà una gira de concerts per terres alemanyes, tornant d'aquesta manera la visita i acollida que féu la formació musical a la coral alemanya Singkreis Forstern durant aquest estiu a Mallorca.

En el temps d'estància per Baviera es realitzaran 4 concerts a les ciutats de Forsten, dia 12 a les 20 h. Dia 17 a les 17 h será a l'antic camp de concentració de Dachau i dia 18 a les 11 h a la cèntrica església de l'Esperit Sant a la plaça del mercat (Viktualienplace) de Munich. El mateix dia a les 20 h a la ciutat de Forstinning es farà el concert de comiat.

Pregària al camp de concentració de Dachau
Cal destacar la pregària que l'Escolania realitzarà a l'antic camp de concentració de Dachau, on milers de persones hi foren empresonades i les injustícies i el sofriment foren extrems. Així, l'Escolania celebrarà una pregària cantada (missa i concert) dedicada a totes les persones que sofreixen.

Gran concert a l'Església de l'Esperit Sant a la plaça del mercat (Viktualienplace)
El concert a aquesta església, situada al bell mig de Munich, serà un gran concert amb les dues corals, els Blauets i la coral Singkreis Forstern, obert a tothom i amb un repertori divers. Es combinarà l'essència dels Blauets i la modernitat.


0 COMENTARIS