9 COL·LEGIS HAN PARTICIPAT EN L'OLIMPÍADA DE RELIGIÓ, RELICAT GAMES


09 de març de 2018. 12:54h.

Les escoles guanyadores han estat: 1r premi per al Col·legi Sant Francesc. 2n premi per al Col·legi Sagrat Cor i 3r premi per al Col·legi el Temple.9 col·legis, 3 col·legis públics i 6 col·legis privats o concertats han participat avui en l'Olimpíada de Religió, ReliCat Games, realitzada al Col·legi Sant Josep Obrer de Palma. Els alumnes, juntament amb els seus professors s'han anat preparant durant meses per a l'ocasió. A l'acte d'inauguració de la jornada hi ha assistit el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, qui ha animat els alumnes a continuar formant-se en cultura religiosa.

ReliCat Games Mallorca és un concurs inspirat en les olimpíades acadèmiques d'altres assignatures. De fet, té una estructura i un funcionament semblant. ReliCatGames s'ha realitzat en diferents comunitats autònomes com Madrid, Navarra o Màlaga i ja hi han participat més de 4.500 alumnes de més de 150 centres.

Aquest curs 2017-2018 és la primera vegada que tindrà lloc ReliCatGames a Mallorca, sota l'organització i la coordinació de la Delegació Diocesana d'Ensenyament del Bisbat de Mallorca. Des de fa més d'un any, una comissió específica de voluntaris de la Delegació treballa amb l'objectiu que aquest projecte pugui ser una realitat.

Un dels objectius d'aquesta iniciativa és, a més de poder treballar d'una manera més amena els continguts de l'assignatura, fomentar entre l'alumnat l'interès per la matèria i posar en valor l'assignatura entre la comunitat educativa i la societat en general.


0 COMENTARIS